Tribina: Mladi i nacionalni identitet

Piše: P-portal.net

Organizirana prva Privrednikova tribina na temu “Mladi i nacionalni identitet” Srpsko privredno društvo “Privrednik” organiziralo je prvu u nizu tribina, ovog puta na temu “Mladi i nacionalni identitet”. Tribina se …

Organizirana prva Privrednikova tribina na temu “Mladi i nacionalni identitet”

Srpsko privredno društvo “Privrednik” organiziralo je prvu u nizu tribina, ovog puta na temu “Mladi i nacionalni identitet”. Tribina se održala u četvrtak 20. lipnja 2013. godine u Privrednikovom domu u Zagrebu Na njoj su govorili Siniša Ljubojević, dožupan Karlovačke županije, Nenad Livun, predsjednik Forum mladih SDP-a Grada Zagreba, Mario Mažić, direktor Inicijativa mladih za ljudska prava i Karlo Kralj, član Upravnog odbora Mreža mladih Hrvatske.

Projekt tribina sufinanciran je od strane Savjeta za nacionalne manjine RH. Kako navodi voditelj Dušan Cvetanović, nekadašnji stipendist SPD “Privrednik”, tribine planiraju organizirati dvaput mjesečno do kraja godine, a na njima će gostovati razni stručnjaci.

– Želimo obraditi teme o kojima se u javnosti ne govori mnogo ili ako se one i spomenu, o njima se priča samo s jedne jedne strane. Planiramo obraditi sve aktualne teme koje muče naše društvo. Ne želimo ostati unutar zatvorenih okvira i moramo srpsku zajednicu otvoriti prema javnosti, jer svi imamo iste probleme, svima je jednaka kriza – kaže Dušan Cvetanović.


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: