Tribina: Je li Sanja dosanjala snove?

Piše: P-portal.net

Tribina u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba pod nazivom „Je li Sanja dosanjala snove?“ održat će se u utorak, 26. marta s početkom u 18 sati na prvom katu Privrednikovog doma

Na novu Privrednikovu tribinu u goste dolazi Zagrepčanka godine – Sanja Sarnavka, simbol borbe za prava žena, simbol borbe za prava žrtava obiteljskog nasilja i rodnu ravnopravnost.
O tome što ju je motiviralo da od mladih dana odbije zadanu ulogu koju joj je društvo nametnulo, ali i da javno digne glas u ime onih koje se to nisu usuđivale, o borbi za ravnopravnost žena u socijalističkim 80-ima, HDZ-ovim 90-ima, o rezultatima i plodovima borbe prvih feministica popit nje i bitkama koje njene nasljednice tek čekaju, Sanja Sarnavka razgovarat će s novinarom Sašom Kosanovićem. Pored nje, na tribini će govoriti aktivistica i suosnivačica inicijative Spasi me Jelena Veljača i novinarka Sanja Modrić.

Tribina u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba pod nazivom „Je li Sanja dosanjala snove?“ održat će se u utorak, 26. marta s početkom u 18 sati na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

 


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: