Treća javna tribina o rezultatima projekta „Upoznajmo se da bismo se razumjeli“

Piše: O. R. / P-portal.net

Poziv na tribinu i projekciju filma

Srpsko privredno društvo Privrednik sa zadovoljstvom vas poziva na predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta „Upoznajmo se da bismo se razumjeli“.
U sklopu projekta educirali smo mlade novinare za valjano, objektivno izvještavanje o manjinskim skupinama, s naglaskom na srpsku zajednicu, posebno na njene mlade pripadnike. Također, projektom smo poboljšali kvalitetu objavljenih medijskih sadržaja, povećali njihov broj i tehnološki unaprijedili P-portal.

U okviru tribine će biti prikazan i kratki film pod nazivom „Kod Srbina“ novinara Saše Živkovića i snimatelja Ivana Granića. Film se bavi jedinstvenim mjestom u Zagrebu u kojem se služe autohtona jela domaće srpske kuhinje, restoranom nadaleko poznatim kao „Kod Srbina“. U filmu govori vlasnik restorana Milan Labus.

Na tribini će govoriti voditelj projekta Nikola Lunić, urednica P-portala Olivera Radović, administratorica projekta Maša Samardžija, novinar Saša Živković i snimatelj Ivan Granić, kao i Milan Labus, protagonist filma „Kod Srbina“ koji će na tribini biti prikazan.

Petak, 1. 7. 2022. u 12 sati, Privrednikov dom, Preradovićeva 18. 1. kat.

Dobro došli!


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: