Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

FK Crvena zvezda nudi pomoć napadnutima kod Knina

Fudbalski klub Crvena zvezda ponudio je pomoć posjetiteljima lokala kod Knina, koji su preksinoć napadnuti i povrijeđeni dok su gledali TV-prenos utakmice tima tog kluba, i pozvao vlasti Hrvatske da što prije otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je predsjednik Svetozar Mijailović.

Fudbalski klub Crvena zvezda ponudio je pomoć posjetiteljima lokala kod Knina, koji su preksinoć napadnuti i povrijeđeni dok su gledali TV-prenos utakmice tima tog kluba, i pozvao vlasti Hrvatske da što prije otkriju i procesuiraju napadače, izjavio je predsjednik Svetozar Mijailović.

„FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mjestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba s ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvijek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povrijeđenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što prije budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada“, navodi se u izjavi Mijailovića dostavljenoj medijima.

Gosti kafića koji su u srijedu uvečer gledali TV prenos utakmice Jang Bojs – Crvena zvezda u mjestu Uzdolje blizu Knina napalo je 15 maskiranih osoba, a među napadnutima je bilo žena i djece, prenijeli su hrvatski mediji.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email