Druga javna tribina o rezultatima projekta „Upoznajmo se da bismo se razumjeli“

Piše: O. R. / P-portal.net

Poziv na tribinu i projekciju filma

Srpsko privredno društvo Privrednik sa zadovoljstvom vas poziva na predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta „Upoznajmo se da bismo se razumjeli“.
U sklopu projekta educirali smo mlade novinare za valjano, objektivno izvještavanje o manjinskim skupinama, s naglaskom na srpsku zajednicu, posebno na njene mlade pripadnike. Također, projektom smo poboljšali kvalitetu objavljenih medijskih sadržaja, povećali njihov broj i tehnološki unaprijedili P-portal.

U okviru tribine će biti prikazan i kratki film pod nazivom „Pobratimi Gajo i Zlajo – čuvari starih bukovičkih običaja“ redateljke Željke Kovačević i snimatelja Edina Bećirevića. U filmu su prikazani Zlatko Perak iz Ravnih kotara i Gajo Radmilović iz Žegara, nerazdvojni prijatelji koji zajednički rade na očuvanju tradicije i starih bukovičkih običaja.

Na tribini će govoriti voditelj projekta Nikola Lunić, urednica P-portala Olivera Radović, administratorica projekta Maša Samardžija, kao i novinarka Željka Kovačević i snimatelj Edin Bećirević.

Srijeda, 13.4.2022. u 12 sati, Privrednikov dom, Preradovićeva 18. 1. kat.

Dobro došli!


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: