Božićna aukcija umjetničkih slika – Slika za stipendiju

Piše: P-portal.net

Srpsko privredno društvo Privrednik poziva vas na dobrotvornu aukciju umjetničkih slika

Srpsko privredno društvo Privrednik organizira božićnu aukciju umjetničkih slika. Aukcija slika će se održati u četvrtak, 12. januara 2023. godine u Privrednikovom domu.

Slike koje će biti izložene za aukcijsko nadmetanje nastale su na tradicionalnim Privrednikovim međunarodnim dobrotvornim kolonijama koje se organiziraju u čast osnivača Privrednika, Vladimira Matijevića. Autori su akademski slikari iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovenije.

Sav novac od prodaje slika ide isključivo u dva Privrednikova fonda za stipendiranje nadarenih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti.

Obogatite svoj prostor vrhunskim umjetničkim djelima koja možete kupiti po izuzetno povoljnoj cijeni, a pritom pomažete talentirane učenike i studente, Privrednikove stipendiste. 

Aukcija slika „Slika za stipendiju“ održat će se u četvrtak, 12. januara, u 19 sati u Klubu Privrednikov dom (Preradovićeva 18, Zagreb). Klub Privrednikov dom bit će otvoren od 18 sati, te će posjetitelji moći slobodno razgledati izložene slike prije same aukcije.

 


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: