Studenti iz Srbije na razmeni u Hrvatskoj: Slika koju ne vidimo u medijima

Piše: P-portal.net

U novoj epizodi podcasta „Pravo glasa“ govorili su mladi Novosađani koji su određeni deo svojih studija proveli u Hrvatskoj

U novoj epizodi podcasta „Pravo glasa“, koji je P-portal pokrenuo u sklopu projekta „Upoznajmo se da bismo se razumjeli“, Marija Stojadinović razgovarala je sa novosadskim studentima koji su određeni deo svojih studija proveli u Hrvatskoj.

U okviru Erasmus razmene, Irena Čučković je provela semestar u Zadru, dok je Milovan Nikolić studirao novinarstvo u Zagrebu. S druge strane, Anja Koprivšek je, van ikakvog programa mobilnosti, izravno upisala MA studije na Akademiji dramskih umjetnosti, gde je nedavno i završila svoj prvi dokumentarni film.

Kakvi su njihovi utisci iz Zadra i Zagreba, jesu li zadovoljni obrazovnim programom, gostoprimstvom, jesu li imali predrasuda ili strahova i da li su se obistinili, poslušajte u petoj epizodi podcasta „Pravo glasa“.

Podcast možete poslušati na platformama SoundCloud, Spotify, Anchor, Google podcast, Deezer, Breaker, Podcast.rs,  kao i na našem YouTube kanalu u nastavku.


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: