Rezultati Privrednikovih natječaja za stipendiranje

Piše: O. R. / P-portal.net

U školskoj/akademskoj 2020./21. godini Privrednik će stipendirati ukupno 79 učenika i studenata

Srpsko privredno društvo Privrednik za školsku/akademsku godinu 2020./21. provelo je natječaje za dodjelu stipendija iz Fonda Vladimir Matijević za stipendiranje talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti i iz Fonda Ivana Vujnović za stipendiranje odličnih studenata. Natječaj je bio otvoren od 21.9. do 12.10. 2020. godine.

Na prijedlog Odbora za stipendiranje i temeljem Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata putem Privrednikovih fondova i Kriterija i mjerila za stipendiranje učenika i studenata putem Fonda Vladimir Matijević i Fonda Ivana Vujnović, Upravni odbor je 26. novembra 2020. donio odluku o dodjeli 37 studentskih i 40 učeničkih stipendija iz Fonda Vladimir Matijević i dvije studentske stipendije iz Fonda Ivana Vujnović, te utvrdio konačnu rang listu učeničkih i studentskih stipendija iz Fonda Vladimir Matijević i donio odluku o stipendiranju dva studenta iz Fonda Ivana Vujnović.

Mjesečna studentska stipendija iz Fonda Vladimir Matijević iznosi 1.000 kn, a učenička iznosi 500 kn. Mjesečna stipendija iz Fonda Ivana Vujnović iznosi 1.200 kn. Stipendije se isplaćuju kroz 10 mjeseci tokom trajanja školske odnosno akademske godine.

Konačne rang-liste dobitnika stipendija iz Fonda Vladimir Matijević možete pogledati na Privrednikovim stranicama ovdje, a rang listu stipendista iz Fonda Ivana Vujnović možete pogledati ovdje.


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: