Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

Ovom politikom privatnosti uređuju se način na koji P-portal.net prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu,“Korisnik“) preko stranice P-portal ili Privrednik.hr. Ova politika privatnosti se odnosi na stranicu i sve proizvode i usluge koje nudi P-portal.

Osobni identifikacijski podaci

P-portal.net prikuplja osobne, identifikacijske podatke od Korisnika na različite načine. Korisnicima se prema potrebi mogu tražiti ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona. Korisnici mogu posjetiti P-portal.net anonimno.P-portal.net prikuplja osobne informacije od Korisnika samo ako nam Korisnik dobrovoljno dostavi takve informacije. Korisnici uvijek mogu odbiti da osobno pruže identifikacijske informacije, osim što u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti na stranici P-portal.net.

Identifikacijski podaci koji nisu osobne prirode

P-portal.net ima pravo prikupljanja identifikacijskih podataka o Korisniku koji nisu osobne prirode u svakom trenutku njegove interakcije sa stranicom. Ne-osobni identifikacijski podaci mogu uključiti ime pretraživača, tip računala i tehničke informacije o Korisnicima sredstava za priključenje na našoj stranici, kao što je operativni sustav, Internet provider koji koriste i druge slične informacije.

Kako koristimo prikupljene informacije

P-portal.net može prikupljati i koristiti osobne podatke Korisnika u sljedeće svrhe:

  • Da poboljša svoje usluge . informacije koje prikupljamo nam pomažu da efikasnije odgovorimo na vaše zahtjeve korisničkoj službi i podršci
  • Za personalizaciju iskustva korisnika
  • Možemo koristiti informacije da shvatimo kako naši Korisnici (kao grupa) koriste usluge i resurse koji se nalaze na našoj stranici.
  • Da unaprijedimo našu stranicu možemo koristiti povratne informacije koje navedete za poboljšanje naših usluga

Kako štitimo informacije

P-portal.net usvaja prikupljanje podataka, skladištenje i obradu i sigurnosne mere za zaštitu od neovlaštenog pristupa, promjena, objelodanjivanja ili uništavanja osobnih informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija informacija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

Dijeljenje osobnih podataka

P-portal.net ne prodaje, trguje ili iznajmljuje Korisničke osobne identifikacijske podatke drugima.

Promjene u politici privatnosti

P-portal.net ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, mi ćemo revidirati ažurirani datum na dnu ove stranice i poslati vam e-mail. Preporučujemo Korisnicima da s vremena na vrijeme provjere ovu stranicu za bilo kakve promjene. Da ostanu informirani o tome na koji način štitimo osobne podatke koje prikupimo. Suglasni ste i prihvaćate da je Vaša odgovornost da pregledate ovu politiku privatnosti periodično i postanete svjesni modifikacija. Vaše prihvaćanje ovih uvjeta korištenjem ove stranice, prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s ovom politikom, molim Vas da ne koristite našu stranicu. Korištenje stranice nakon objavljivanja promjena u ovoj politici će se smatrati kao Vaše prihvaćanje tih promjena. Evidencija baze podataka (email lista) je evidentirana u našem registru.

Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvo pitanje u vezi s ovom politikom privatnosti, prakse stranice ili vašom interakcijom s ovom stranicom, kontaktirajte nas na portal@privrednik.hr.