Goran Vinčić – turneja koja je više od šale

Piše: O. R. / P-portal.net

Pogledajte kratki dokumentarni film s turneje „Reci mi da se šališ“ Gorana Vinčića i rijetko viđene scene iza kulisa, s kakvim izazovima se susreće na putu, kako se s njima nosi, ali i zašto ga publika toliko voli

Goran Vinčić
Goran Vinčić na nastupu u Lisinskom, foto: Jovica Drobnjak

Jedan od najpopularnijih stand up komičara u regionu, Goran Vinčić, koji već godinama puni dvorane u cijelom regionu, koji je napunio i zagrebački Lisinski i beogradski Dom sindikata, i to prije svoje napunjene 30. godine, objavio je kratki dokumentarni film koji je nastao tokom prošlogodišnje i ovogodišnje turneje u nizu gradova u regionu.

Goran Vinčić
Goran Vinčić u beogradskom Domu sindikata, foto: Velimir Crljić

Dokumentarni film „Turneja ‘Reci mi da se šališ’“ prati Gorana Vinčića i njegove suradnike na turneji s istoimenom predstavom 2023. i 2024. godine kroz niz gradova u čitavom regionu, prikazujući nastupe, interakciju s publikom, intervjue i spontane trenutke. Film bilježi svakodnevni život na turneji, uključujući susrete s publikom, pripreme za nastupe i opuštanje između njih.

Svoj šou pod nazivom „Reci mi da se šališ“ Vinčić je premijerno izveo 16. oktobra u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu i bio je to nastup jednog od najmlađih komičara kojem je uspjelo da osvoji ovu zagrebačku dvoranu. Od tada je nastupao u gotovo svim većim gradovima i dvoranama širom regiona.

Osim s pozornice, Vinčić je publici poznat i iz popularne satirične emisije Zorana Šprajca „Stanje nacije“, ali i kao jedan od četiri stalna panelista u muzičkom šou „Tko to tamo pjeva“.

Pogledajte rijetko viđene scene iza kulisa života popularnog Vinče, s kakvim izazovima se susreće na putu i kako se s njima nosi, ali i zašto ga publika toliko voli.

Video možete pogledati na društvenim mrežama Gorana Vinčića i na njegovom YouTube kanalu u nastavku.

 


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: