Aleksandar Tolnauer: Živimo na prostoru s viškom povijesti, koju svako tumači na svoj način

Piše: P-portal.net

U novoj epizodi podcasta Pravo glasa govorio je predsjednik Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske Aleksandar Tolnauer

U novoj epizodi podcasta „Pravo glasa“, koji je P-portal pokrenuo u sklopu projekta „Upoznajmo se da bismo se razumjeli“, gost Mirele Pejaković Levstek bio je predsjednik Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske Aleksandar Tolnauer.

Kako predsjednik Savjeta vidi stanje prava nacionalnih manjina, zašto je važno da je potpredsjednik Vlade iz redova srpske zajednice te kako poboljšati primjenu Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina samo su neke od tema razgovora. Na koji način spriječiti ili smanjiti prijetnje upućene pripadnicima nacionalnih manjina, ponajviše prema Srbima te što Aleksandar Tolnauer kaže o potpunoj zabrani uzvika Za dom spremni, poslušajte u četvrtoj epizodi podcasta „Pravo glasa“.

Podcast možete poslušati na platformama SoundCloud, Spotify, Anchor, Google podcast, Deezer, Breaker, Podcast.rs,  kao i na našem YouTube kanalu u nastavku.


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: