23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Piše: Biljana Peleš / P-portal.net

Ovog vikenda od 11. do 13. rujna u mjestu Gudovac pored Bjelovara održava se 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, najveća manifestacija Bjelovarskog sajma, ali i najveća manifestacija tog tipa u Republici ...

Ovog vikenda od 11. do 13. rujna u mjestu Gudovac pored Bjelovara održava se 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam, najveća manifestacija Bjelovarskog sajma, ali i najveća manifestacija tog tipa u Republici Hrvatskoj.

Jesenski_medj_bj_sajam (11)Na sajmu se i ove godine održava izložba poljoprivredne mehanizacije kao i Državna izložba stoke.
U sklopu izložbe poljoprivredne mehanizacije mogle su se vidjeti brojne poznate marke traktora, prskalica, rolo-balirki i ostalih poljoprivrednih priključaka koje su naveliko privlačile poglede posjetitelja sajma.

 

Jesenski_medj_bj_sajam (18)

 

Državna izložba stoke također je privukla velik broj posjetitelja jer su na spomenutoj izložbi bile predstavljene brojne što domaće/autohtone što strane pasmine: krava, konja, ovaca, svinja i koza.

I ove godine na Državnoj izložbi stoke izlaže Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Džakula, koje je u petak u Drinovcima, mjestu pored Drniša, nagrađeno drugim mjestom u izboru najboljeg OPG-a za 2015. godinu.

Osim navedenih izložbi posjetitelji su mogli obići brojne štandove na kojima se izlagalo mnoštvo proizvoda od eko proizvoda do ručnih radova, potom predmeta izrađenih od drveta, unikatnih odjevnih predmeta pa sve do raznovrsnih slatkiša.


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: