fbpx

U sklopu projekta „Znanje i imanje“, koji je pokrenuo Odjel za socijalna i humanitarna pitanja SNV-a u suradnji sa SPD “Privrednik”, Omladinskom mrežom Srba u Hrvatskoj i općinom Krnjak, otvorene su prijave za online trening namijenjen mladima i njihovom osnaživanju. Riječ je o edukaciji pisanja EU projekata o socijalnom poduzetništvu i samozapošljavanju.

Kroz online predavanja i radionice zainteresirani će imati priliku razvijati vještine potrebne za razvoj projektne ideje usmjerene na pozive za projekte u okviru fondova Europske unije. Pored toga, saznat će na koji način se mogu uključiti u razvoj socijalnog poduzetništva te iskoristiti postojeće mjere i programe samozapošljavanja.

Program se sastoji od četiri cjeline: pisanje i razvoj projekata, fondovi Europske unije, samozapošljavanje i socijalno poduzetništvo i namijenjen je mladima između 18 i 30 godina koji su još uvijek u procesu obrazovanja ili su ga nedavno završili, a trenutno nisu u mogućnosti pronaći zaposlenje.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti bilo kada putem ovog linka nakon čega će dobiti e-mail poziv za pristup online platformi.

Više informacija potražite na: https://cutt.ly/8y1htvz

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email