Uspješna i druga Privrednikova donatorska večera

Piše: P-portal.net

Druga Privrednikova donatorska večera pod nazivom “Za mladost, za našu budućnost” održana u zagrebačkom hotelu Sheraton. Donatorska večera SPD-a Privrednik održana je u subotu 26. 11. 2012. godine. I ove ...

Druga Privrednikova donatorska večera pod nazivom “Za mladost, za našu budućnost” održana u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Donatorska večera SPD-a Privrednik održana je u subotu 26. 11. 2012. godine. I ove godine večera je bila pod pokroviteljstvom potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske prof. dr. sc. Slobodana Uzelca, člana “Privrednikovog” Patronata i donatora.

Predsjednik privrednika Nikola Lunić zahvalio se gostima, donatorima, sponzorima, umjetnicima i izvođačima koji su svojim dolaskom i angažmanom pomogli da se večera održi i da se prikupe sredstva za stipendiranje nove generacije Privrednikovih pitomaca.

Prisutnima se obratio i dr. Milorad Pupovac, predsjednik Srpskog narodnog Vijeća, koje je ujedno i jedan od najvećih privrednikovih donatora, te istaknuo veliku važnost Privrednikovog rada, rekavši kako SNV ni u jednom trenutku nje dvojio pomogne Privredniku u njegovom radu, te obećao da će to činiti i dalje kako bi se pomoglo i omogućilo školovanje nadarenim mladim ljudima.

Pored 400-tinjak gostiju na večeri su, kao i svake godine, prisustvovali i brojni državni dužnosnici, političari i osobe iz javnog života, među kojima je bio i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović,  koji je unatoč operaciji koljena došao i dao podršku ovoj plemenitoj akciji Privrednika kojom se prikupljaju sredstva za fond „Vladimir Matijević“ koji stipendira nadarene učenike i studente.

Goste je svojim odličnim nastupom zabavljala Neda Ukraden, organizirana je tombola sa bogatim nagradama i prodaja umjetnina, a svi umjetnici poklonili su svoje nastupe i slike “Privredniku”.

 


Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama: