fbpx

Na tribini u Privredniku ovoga puta širom otvaramo vrata dvojici omladinskih stand up prvotimaca – Goranu Vinčiću i Marku Dejanoviću, koji će nam ispričati nekoliko svojih tužnih priča, a pretpostavlja se i da će nas pokušati neuspješno nasmijati. Uz vašu pomoć, bit će podvrgnuti pomnom ispitivanju motiva koji su iz ponukali da se, u ovom strašnom času, zajebavaju i udaraju brigu na veselje. Normalno, bit će riječi i o ustašama i partizanima, Franji i Slobi, Bori i Ramizu, globalnom zatopljenju, Josipi Lisac i himni, Srbima i Hrvatima i svima koji su imali sreću da se probude kao pripadnici nekih drugih naroda, bezgrešnom začeću i njihovim imovinskim karticama.

Razgovor će voditi novinar Saša Kosanović, koji poručuje: Dođite na novi derbi u Privredik ili ćemo Gorana i Marka poslati vama!

Tribina pod nazivom „Prekomjerno granatiranje humorom“, u organizaciji Srpskog privrednog društva Privrednik i Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, održat će se u utorak, 25. februara, u 18 sati, na prvom katu Privrednikovog doma (Preradovićeva 18, Zagreb).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email