fbpx

Tribina „Božićna tema: ‘Jer za njih nije bilo mjesta u svratištu’“

Tribina „Božićna tema: ‘Jer za njih nije bilo mjesta u svratištu’“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
I sljedeća Privrednikova tribina bit će organizirana online! Pratite uživo prijenos tribine na YouTubeu, komentirajte i postavljajte pitanja

Najradosniji kršćanski praznik, Božić, ove godine slavimo izolirani, možda odvojeni od svojih bližnjih, vjerojatno tegobni i usamljeni. Hoćemo li se u ovoj tišini punoj neizvjesnosti prisjetiti recimo potrošačke groznice pred Božić svih ovih godina unazad ili će to biti trenutak sabiranja naših misli o sebi i drugima na dublji način?

Danas zaista više nema ničega između nas i onoga što slavimo: da li se nad tim nevjerojatnim rođenjem prije dvije tisuće godina pitamo što nam je ono zaista donijelo? Da li je ta uboga štala s jaslicama bitno utjecala na nas kao što se priča, ili smo mi još uvijek oni stari ljudi, puni sebičnosti, pohlepe i animoziteta prema drugima? O ovim pitanjima razgovarat ćemo na idućoj online tribini Srpskog privrednog društva Privrednik pod nazivom „Božićna tema: ‘Jer za njih nije bilo mjesta u svratištu’“ (Lk 2,1-14.) Tribina će se održati u utorak, 22. decembra s početkom u 20 sati. Moderator tribine, novinar Bojan Munjin, razgovarat će s gostima:

Ana Raffai, katolička teologinja,
Peter Kuzmič, protestantski teolog,
Vladan Tatalović, pravoslavni teolog.

U skladu s važećim epidemiološkim mjerama, tribina će biti održana online uz uživo prijenos na YouTube kanalu Privrednika ovdje i na Facebook stranici ovdje.

Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama:

NAJNOVIJE

KOMENTARI

Umirali su i drugi, ali nitko nije ostavljao ovoliku prazninu
Ispravak iskrivka