fbpx

Rezultati Privrednikovih natječaja za stipendiranje

Rezultati Privrednikovih natječaja za stipendiranje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Objavljene su konačne rang-liste dobitnika Privrednikovih stipendija za školsku/akademsku 2019./20. godinu

Srpsko privredno društvo “Privrednik” za školsku/akademsku godinu 2019./20. provelo je natječaje za dodjelu stipendija iz Fonda “Vladimir Matijević” za stipendiranje talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti i iz Fonda “Ivana Vujnović” za stipendiranje odličnih studenata. Natječaj je bio otvoren od 23.9. do 14.10. 2019. godine.

Na prijedlog Odbora za stipendiranje i temeljem Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata putem Privrednikovih fondova i Kriterija i mjerila za stipendiranje učenika i studenata putem Fonda Vladimir Matijević i Fonda “Ivana Vujnović”, Upravni odbor je 28. 11. 2019. donio odluku o dodjeli 22 studentske i 29 učeničkih stipendija iz Fonda “Vladimir Matijević” i dvije studentske stipendije iz Fonda “Ivana Vujnović”, te utvrdio konačnu rang listu učeničkih i studentskih stipendija iz Fonda “Vladimir Matijević” i donio odluku o stipendiranju dva studenta iz Fonda Ivana Vujnović.

Također, odlučeno je da se studentske stipendije iz Fonda “Vladimir Matijević” povećavaju sa 800 kn na 1.000 kn, a učeničke sa 400 kn na 500 kn. Iz Fonda “Ivana Vujnović” stipendije se povećavaju sa 1.000 kn na 1.200 kn.

Stipendije se isplaćuju kroz 10 mjeseci tokom trajanja školske odnosno akademske godine.

Konačne rang-liste dobitnika stipendija možete pogledati na Privrednikovim stranicama.

Svečani prijem nove generacije Privrednikovih stipendista održat će se na Osmom kongresu Privrednikovih stipendija i srpske omladine u Zagrebu koji se ove godine održava pod nazivom „Filantropija – oslonac i poticaj mladima“. Očekuje se dolazak svih stipendista na Kongres. Za više informacija o Kongresu pogledajte Poziv i Program.

Ako imate prijedlog teme za nas, javite se na portal@privrednik.net

Pratite P-portal i na društvenim mrežama:

NAJNOVIJE

KOMENTARI

Umirali su i drugi, ali nitko nije ostavljao ovoliku prazninu
Ispravak iskrivka