”Desničini susreti 2019.” u organizaciji Centra za komparativnohistorijske i interkulturne studije i Odsjeka za kroatistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog društva pisaca i Srpskog kulturnog društva ”Prosvjeta”, započinju ciklus događanja s književnim programom ”Mudrac na suncu. Pjesničko-glazbene posvete Desnici” u organizaciji Hrvatskog društva pisaca, u Velikoj dvorani Novinarskog doma, Perkovčeva 2, u petak, 20. septembra 2019., u 19 sati.

”Desničini susreti 2019.” nastavljaju nakon književnog programa s filmskim programom ”Desnica na filmu, Desnica o filmu”
”Desničini susreti 2019.”, u organizaciji Centra za komparativnohistorijske i interkulturne studije i u suradnji s dr. sc. Brunom Kragićem i dr. sc. Tomislavom Šakićem, teoretičarima, kritičarima i povjesničarima filma, organiziraju filmske projekcije i okrugli stol na temu ”Desnica na filmu, Desnica o filmu” u dvorani Akademije dramske umjetnosti (Trg Republike Hrvatske 5), u subotu 21. septembra 2019. s početkom u 18 sati.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email