Privrednik poziva zainteresirane članove za prijavu za mentore Privrednikovim stipendistima

 

Srpsko privredno društvo „Privrednik“ poziva zainteresirane članove za prijavu za mentore stipendistima „Privrednika“. Kroz mentorstvo „Privrednik“ želi pružiti dodatnu neposrednu i individualnu podršku studentima u ukupnom obrazovnom procesu, odnosno čijom se valorizacijom stvara osnova za uspješno studiranje. Bolje snalaženje studentima koji su iz ruralnih sredina došli u veće centre, oko organizacije, smještaja i snalaženja u gradskoj sredini. Također, projekt mentorstva za cilj ima stipendiste bolje upoznati s aktivnostima, tradicijom i ulogom „Privrednika“ te ih uključiti u aktivnosti kako Privrednika tako i drugih institucija srpske manjine u Hrvatskoj.

Mentor je osoba koja je pouzdana i koja podržava, vodi i savjetuje.

Da bi se netko odlučio da postane mentor potrebno je da cijeni i vrednuje razvoj drugih, da ima volju da posveti vrijeme i energiju potrebnu za uspostavljenje i održavanje produktivnog mentorskog odnosa, da može aktivno promatrati i voditi kandidata.

Detalji o zadacima mentora i studenta mogu se naći u privitku ove obavijesti.

Prijave za mentorstvo šaljite na adresu mentorstvo@privrednik.net ili izvršite direktno preko obrasca: PRIJAVA. Rok za prijave je 20.3. 2014. godine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email